S.V. Capelle en Vlijmense Boys spelen gelijk: 2-2

13 okt , 15:01 Sport
dsc06650
MW Fotografie
SPRANG-CAPELLE - S.V. Capelle nam het zaterdag op het Mandemakers Sportpark op tegen Vlijmense Boys. De openingsfase was duidelijk in het voordeel van Vlijmen, waarbij de Capelle-defensie meerdere keren in actie moest komen. Zo werd een bal van de lijn gehaald en moest keeper Roy Slaats enkele keren reddend optreden.
Gaandeweg kreeg S.V. Capelle meer controle over de wedstrijd. Halverwege de eerste helft leidde een aanval van S.V. Capelle tot een pass van Tygo de Jong op Ricardo Donders, die van dichtbij de 1-0 binnenschoot. Enkele minuten voor rust had Maikel van Baardwijk pech met een kopbal die op de paal belandde. Vlak voor rust volgde een corner voor S.V. Capelle: Davey van Ark gaf de bal scherp voor, waarna Quinten van Caem de 2-0 binnenkopte.
Na de rust drong Vlijmen aan en ging op zoek naar de aansluitingstreffer. In de 55e minuut kwam deze via Oskar Stanik, die de stand op 2-1 bracht. Vlijmen kreeg hierna nog een vrije kopkans, maar gelukkig voor Capelle ging deze naast. Vlijmen gaf steeds meer ruimte weg, waardoor S.V. Capelle enkele goede kansen kreeg om de wedstrijd te beslissen, maar verzuimde dit, waardoor het spannend bleef. Kort voor tijd werd S.V. Capelle afgestraft voor de gemiste kansen: via een afstandsschot van Nadim Azzoubaa maakte Vlijmense Boys gelijk, wat de eindstand op 2-2 bracht.
A.s. zaterdag speelt S.V. Capelle in Tilburg tegen TSVV Merlijn.