Plastica sponsort voetbaltassen voor het G-team van RWB

27 okt , 17:46 Sport
plastica krant
© RWB
WAALWIJK - RWB is trots om aan te kondigen dat Plastica uit Waalwijk, specialist in gevelbekleding en plaatmateriaal voor zowel binnen- als buitentoepassingen, het G-team van de club voorziet van nieuwe voetbaltassen. Het G-team biedt spelers met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking een veilige, inclusieve omgeving waarin ze kunnen genieten van hun favoriete sport. Dankzij de steun van Plastica kunnen de spelers nu vol trots met hun nieuwe tassen het veld op.
Inclusie is een kernwaarde binnen RWB. Voetbal moet voor iedereen toegankelijk zijn, ongeacht fysieke of mentale uitdagingen. Met deze sponsoring benadrukt Plastica het belang van gelijke kansen voor alle sporters. Iedereen verdient de mogelijkheid om deel uit te maken van een team en volwaardig mee te doen. Deze bijdrage sluit aan bij de bredere maatschappelijke verantwoordelijkheid die Plastica uitdraagt, waarbij economische groei hand in hand gaat met sociale betrokkenheid en een betere kwaliteit van leven – een mooi voorbeeld van wat vaak wordt omschreven als 'brede welvaart'.
RWB waardeert de steun van lokale bedrijven zoals Plastica enorm. De betrokkenheid van ondernemers uit Waalwijk bij de club laat zien hoe samenwerking tussen bedrijven en sportverenigingen bijdraagt aan een inclusieve samenleving, waar iedereen de kans krijgt om zich te ontwikkelen. Deze samenwerking versterkt niet alleen het G-team, maar onderstreept ook dat Waalwijk een gemeenschap is waarin zorg voor elkaar centraal staat.