Nieuwe ronde FC Straat op 20 september bij Landgoed Driessen

17 sep , 12:47 Sport
img 3764
WAALWIJK - Na het grote succes van het straatvoetbaltoernooi afgelopen april, organiseert GO Waalwijk aanstaande vrijdag 20 september opnieuw een voorronde van FC Straat. Dit keer vindt het toernooi plaats op het Basilica Plein bij Landgoed Driessen.
Jongeren uit Waalwijk, Sprang-Capelle en Waspik krijgen opnieuw de kans om hun voetbaltalent te tonen in een spannende competitie, waarbij de winnaars van de poules doorstromen naar de FC Straat play-offs.

Straatvoetbal als inspiratiebron

Medeorganisator Silvano van Bijlen vertelt: “We zijn enorm enthousiast over de opkomst van de deelnemers en de sfeer tijdens de vorige ronde. Het is mooi om te zien hoe straatvoetbal jongeren samenbrengt, en we kijken ernaar uit om bekende en nieuwe gezichten te verwelkomen op het Basilica Plein.”

Tijdschema en indeling

  • Meiden en jongens onder 13 jaar: 15.30 – 17.30 uur
  • Meiden en jongens onder 15 jaar: 17.45 – 19.30 uur
De teams bestaan uit 5, 6 of 7 spelers en meiden en jongens spelen apart van elkaar. FC Straat, het grootste straatvoetbaltoernooi van Nederland, biedt jongeren een kans om via lokale toernooien door te stromen naar de nationale FC Straat League, waar de beste teams van het land de strijd aangaan.

Meedoen of kijken?

Deelname aan het toernooi is gratis en aanmelden kan via www.gowaalwijk.nl/gourban. Voor vragen of meer informatie kunnen deelnemers contact opnemen met Silvano van Bijlen via 06-42149826. Iedereen is natuurlijk ook welkom om bij het toernooi te komen kijken.