Cursus: Laat je horen!

17 sep , 13:28 Nieuws
laat je horen
Vier bijeenkomsten vanaf woensdag 2 oktober, van 13.30 – 14.30 uur bij TOON | Centrum voor leven met en na kanker
Als je geconfronteerd wordt met kanker, kan het soms voelen alsof je de controle over je leven verliest en jezelf kwijtraakt. Creatief stemgebruik kan je wellicht helpen om weer in verbinding te komen met jezelf.
Laat je horen! is een cursus van vier bijeenkomsten, waarbij zorg en aandacht voor jezelf centraal staan. Tijdens deze cursus werken we met ademhalingstechnieken en leren we hoe je jezelf kunt aarden en stevig met beide benen op de grond kunt staan. Je ontdekt en ontwikkelt je eigen unieke klank. Creatief stemgebruik gaat over het loslaten van controle, voelen, aanwezig zijn, je plek innemen en dit tot uitdrukking brengen. Door klanken te maken, versterk je de verbinding met je lichaam en breng je jezelf letterlijk en figuurlijk in beweging.
Ben je nieuwsgierig en wil je jezelf opnieuw ontdekken? Zowel patiënten als hun naasten zijn van harte welkom om deel te nemen aan deze bijzondere reis.
De cursus wordt begeleid door Jan Diependaal en vindt plaats op de volgende woensdagen: 2 oktober, 16 oktober, 30 oktober en 13 november. Meld je van tevoren aan via 0416 – 652734 of stuur een e-mail naar [email protected]. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!
TOON | Centrum voor leven met en na kanker
Jan de Rooystraat 15
5141 EN Waalwijk
www.inloophuistoon.nl
T. 0416 – 65 27 34
E. [email protected]