Bridgeclub Waalwijk: uitslag zomeravondcompetitie nr. 6 op 9 juli

16 jul , 21:26 Sport
img 3442
WAALWIJK – In verband met de vakantiesluiting van sporthal De Slagen speelt Bridgeclub Waalwijk drie keer in het Bondsgebouw in Sprang-Capelle. Het was er gezellig druk met 22 paren, verdeeld over twee lijnen. We speelden top-integraal, wat betekent dat beide lijnen dezelfde spellen speelden.
Een bijzonderheid deze avond was dat er aan één tafel maar liefst twee keer een klein slem in schoppen geboden kon worden. Het is echter geen enkel paar gelukt om dit beide keren uit te bieden. Ook opmerkelijk was de zeer hoge score van Elly en Huub, die met maar liefst 71% overtuigend de eerste plaats behaalden.
Belangrijke informatie: We spelen tijdelijk op een andere locatie. Controleer vooraf waar gespeeld wordt in verband met de vakantiesluiting van zowel sporthal De Slagen als buurthuis Zanddonk. Mocht u interesse hebben, wilt u zich dan vooraf aanmelden bij Hanny de Rooij via e-mailadres: [email protected]. Voor meer contactgegevens, zie onze website. Nieuwe leden zijn altijd welkom en kunnen zich ook bij Hanny de Rooij opgeven.
In september starten we weer met een beginnerscursus. Wilt u meer informatie hierover of wilt u zich aanmelden, neem dan contact op met Janny Verstijnen via 06-16692483 of per e-mail: [email protected].
Uitslag van de eerste 5 paren van de zomeravondcompetitie nr. 6 op 9 juli:
1. Elly Willemen en Huub van Halder – 71,00%
2. Leo Aarts en Janny Verstijnen – 60,50%
3. Tonny van der Steen en Ton van der Steen – 59,50%
4. Ilona van de Akker en Marijke Schilders – 58,81%
5. Ans van Oss en Peter van de Wiel – 58,27%