Dames van V.C. Atak ’55 schrijven geschiedenis: Op weg naar drievoudig kampioenschap

Foto: ATAK

WASPIK – Het zijn gouden tijden voor de dames van V.C. Atak ’55. Nadat vorig jaar de mannenlijn de competities domineerde, is het nu de beurt aan de vrouwen om de schijnwerpers op te eisen. Met een ongekende prestatie in het huidige seizoen, onder leiding van trainer/coach Jacques Vos staat dames 1 op het punt om geschiedenis te schrijven voor de club.

Dames 1: Een ongekend seizoen

Met 90 punten uit 19 wedstrijden en slechts 5 punten verloren, staan de dames van V.C. Atak ’55 Dames 1 op het punt om de 100-puntengrens te doorbreken, een prestatie die zelden vertoond is. Met de recente overwinning in het zaterdag bekertoernooi en de aanstaande strijd op 11 mei tegen de zondag bekerwinnaar, lijkt het seizoen van Dames 1 nu al onvergetelijk te worden. Doordat de nummer 2 en 3 afgelopen weekend punten hebben laten liggen kunnen de dames nu al op donderdag 4 april in Tilburg kampioen worden. Mocht het onverwachts niet gebeuren dan kunnen de dames op 6 april thuis kampioen worden! Reden voor een feestje dus!

Dames 2: Op koers voor het kampioenschap

Niet alleen Dames 1, maar ook Dames 2 laat van zich horen. Met een voorsprong van 2 punten en 2 wedstrijden minder gespeeld, hebben ze de beste kans om het kampioenschap binnen te slepen. Met nog 11 punten te behalen uit 4 wedstrijden, lijkt het kampioenschap binnen handbereik, maar elke steun op weg naar hun mogelijke kampioenswedstrijd wordt enorm gewaardeerd.

Dames 4: De strijd is nog niet gestreden

Ondanks een iets grotere uitdaging, met 1 wedstrijd minder gespeeld en 7 punten achter op de nummer 2, laat dames 4 zien dat ze vastberaden zijn om ook hun stempel te drukken op dit seizoen. Met een confrontatie tegen de nummer 1 op 5 april, beloven de dames alles te geven om voor een sensationele overwinning en zo het kampioensfeest van dit jaar compleet te maken.

Meiden B:

Ook Meisjes B bevindt zich bovenaan in de poule en heeft de kans om op 6 april kampioen te worden, zij alleen met een uitwedstrijd in Rosmalen.

Een uitnodiging aan alle fans

Met vier teams op het punt om kampioen te worden, roepen we alle fans en supporters op om deze bijzondere reis mee te maken. Kom op vrijdag 5 en zaterdag 6 april naar de laatste thuiswedstrijden van het seizoen en moedig onze dames aan op weg naar het kampioenschap. Laten we samen deze gedenkwaardige momenten vieren en onze waardering tonen voor de ongekende inzet en vastberadenheid van deze geweldige sporters. Na afloop zal het Eindfeest losbarsten in Sportcentrum Waspik. Zijn jullie er ook bij?

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen