S.V. Capelle en Olympia’60 scoren niet: 0-0

DONGEN – S.V. Capelle ging zaterdag in Dongen op bezoek bij Olympia’60. Het weer was niet best met veel regen. Het hierdoor zware veld had ook zijn invloed op het spel van beide partijen dat matig was.

In de openingsfase twee grote kansen voor S.V. Capelle via Daryll-Lee Maasland, maar deze schoot beide keren naast het Olympia doel. Aan de andere kant van het veld sporadisch een uitbraak van Olympia’60, maar deze leidden niet tot gevaarlijke situaties voor het Capelle doel.

Na de rust hetzelfde spelbeeld met nog twee goede kansen voor S.V. Capelle. In de 62e minuut een aanval van S.V. Capelle, waarbij Quinten van Caem aflegde op Mike van Oss, maar deze wist het doel niet te vinden. Even later nog een schot van Quinten van Caem dat in het zijnet van het Olympia doel belandde. Aan de andere kant van het veld had S.V. Capelle geluk dat een treffer van Olympia’60 afgekeurd werd vanwege een vermeende overtreding. Het bleef bij 0-0 en hiermee verzuimde S.V. Capelle de voorsprong op achtervolger PCP verder uit te breiden.

Met Pasen is S.V. Capelle vrij en hierna volgt op zaterdag 6 april de belangrijke thuiswedstrijd tegen PCP.