Nieuw bij hockeyclub Waalwijk: Ouder-kind hockey voor 3-jarigen op zaterdagochtend

Foto: Hockeyclub Waalwijk

WAALWIJK – Wil jij samen met je kleintje een fantastische start maken in de wereld van sport en beweging? Dan is ouder-kind hockey bij Hockeyclub Waalwijk de perfecte keuze voor jullie! Wij nodigen alle ouders en verzorgers uit om samen met hun driejarige kind deel te nemen aan een speciaal programma dat gericht is op het ontdekken van de magie van hockey.

Een unieke combinatie van plezier en ontwikkeling

Bij Hockeyclub Waalwijk geloven we sterk in de kracht van familiebanden en het belang van gezamenlijke activiteiten voor de ontwikkeling van kinderen. Ons ouder-kind hockeyprogramma is speciaal ontworpen om een brug te slaan tussen ouder en kind door middel van sport, spel en gezelligheid. Samen creëren we een omgeving waarin jouw kind kan groeien, zowel fysiek als emotioneel, terwijl jullie samen onvergetelijke herinneringen maken.

Ontdek Hockeyclub Waalwijk

Of je kind nu al een passie heeft voor hockey of graag wil ontdekken; ouder-kind hockey bij Hockeyclub Waalwijk is de perfecte manier om samen te komen, plezier te hebben en te groeien. Voor slechts € 17,50 kunnen jullie al meedoen.

We hebben een serie van acht zaterdagen: 30 maart – 6 april – 13 april – 20 april – 11 mei-18 mei – 25 mei – 1 juni 2024 waarop jullie van 9.00-9.30u van harte welkom zijn.

Wacht niet langer! Schrijf je vandaag nog in voor ons ouder-kind hockey en begin een onvergetelijk avontuur vol plezier, sport en samenzijn bij Hockeyclub Waalwijk. We kijken ernaar uit om jou en je kleintje te verwelkomen op het veld! Inschrijven kan via https://forms.office.com/r/U93pZaTv2g

Voor kinderen vanaf 4 jaar en ouder zijn er andere mogelijkheden om mee te spelen op de club. Hiervoor verwijzen we u graag door naar www.hockeyclubwaalwijk.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen