In de laatste week van de zomervakantie komt voetbalclinic Real Madrid naar R.W.B.

Foto:

WAALWIJK – Ben je tussen 7 en 16 jaar en wil je in de laatste week van de zomervakantie lekker voetballen in plaats van je thuis te vervelen, dan is meedoen met de Real Madrid clinic een geweldige ervaring. De clinic wordt georganiseerd op de velden van Voetbalvereniging RWB, Sportpark De Gaard op Landgoed Driessen in Waalwijk.

In deze midweek train je van 21 t/m 25 augustus de gehele dag van 9.30 tot 15.30 uur en krijg je tussen de middag bij RWB een lunch aangeboden. Elk kind wat meedoet krijgt een Adidas tenue (shirt, broekje en sokken) van Real Madrid. Tevens krijgt elk kind een bal, bidon en rugzak van “De Koninklijke”. Als je meedoet maak je daarnaast kans op een voetbalreis naar Madrid. De winnaars mogen dan o.a. trainen in het legendarische Estadio Santiago Bernabeu.

De trainers die worden ingezet worden speciaal opgeleid zodat er getraind wordt volgens de modernste trainingsmethoden. In totaal bestaat het professioneel trainingsconcept uit 10 trainingssessies. Abu Santi is een van de trainers die op die manier is opgeleid, en coördinator is van de Real Madrid clinic, zal tijdens de clinic ook aanwezig zijn.

Iedereen tussen 7 en 16 jaar, jongen of meisje, mag meedoen. Je hoeft dus geen lid te zijn van RWB. Inschrijven kan door te klikken op deze link https://frmclinics.nl/vv-rwb-waalwijk-2023

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen