Geslaagde springwedstrijd gymnastiekvereniging Pro Patria uit Sprang-Capelle

WASPIK – Terwijl het zonnetje scheen na een week vol winterse buien, was de opbouwploeg al vroeg aan het werk in de sporthal in Waspik. Daar werd zaterdag 11 maart een springwedstrijd georganiseerd door gymnastiekvereniging Pro Patria uit Sprang-Capelle in samenwerking met de KNGU.

Diverse gymverenigingen uit de regio kwamen naar Waspik toe om hieraan deel te nemen, sommige turnsters en trainers zaten meer dan een uur in de auto vanuit Kerkrade of Grave. Elk team liet zien wat ze konden op de lange mat en de diverse sprongsituaties. Maar liefst zes teams van Pro Patria namen deel aan deze leuke wedstrijd. Zowel de jongens als meisjes zijn flink in de prijzen gevallen. De prijzen na de ochtendwedstrijd werden uitgereikt door wethouder Van den Hoven. Hij was zeer onder de indruk en noemde de heren senioren ” grote stoere binken” terwijl hij ze feliciteerde met hun 1e prijs.

Na de sportieve middagwedstrijd heeft wethouder Ad de Jong de prijzen uitgereikt. Hij was onder de indruk van de mooie sprongen en enthousiaste deelnemers. Leuk dat er zoveel teams meededen! Door Pro Patria zijn er maar liefst 11 prijzen veroverd, super gedaan. Het mix team E behaalde de 2e plek op mat. De jongens 1e op mat. De meisjes jeugd D 1e op mat en 2e op trampoline en trampoline kast. Het mix team junior pakte de 1e prijs op mat en 2e prijs op trampoline.

Het mix team senioren pakte overal goud. Hadden zij wel tegenstanders kun je je afvragen? Super dat ze hun kunsten op hun leeftijd nog laten zien aan zoveel publiek op de volle tribunes. Dank voor de goede organisatie. Na het uitreiken van de prijzen kon iedereen tevreden naar huis en kan Pro Patria terug kijken op een geslaagde wedstrijddag mede dankzij alle vrijwilligers en blije gezichten van de deelnemers.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen