23 regionale basisscholen actief bij het schoolzwemtoernooi in Waalwijk

Foto: WZV

WAALWIJK – WZV organiseerde tijdens de vakantie het Schoolzwemtoernooi waarbij 23 basisscholen uit de regio Waalwijk aan hebben deelgenomen. Afgelopen vrijdag was het eindelijk weer zover en konden de basisscholen zich weer van hun beste kant laten zien tijdens het schoolzwemtoernooi georganiseerd door de Waalwijkse Zwemvereniging.

Tygo

Basisschool Meerdijk was de school die als grote winnaar uit de bus kwam met maar liefst 5 gouden medailles. Tygo was aanwezig om de wisselbeker in ontvangst te nemen.

Tijdens het toernooi bestemd voor kinderen uit het basisonderwijs waarbij iedereen met een diploma A aan deel kon nemen, wordt er op de borst en op de rug gestreden om de beste tijd neer te zetten op 25 meter. Alle uitslagen zijn terug te vinden op de site van WZVwaalwijk.nl

Dankzij de vele vrijwilligers vanuit de vereniging kon dit evenement weer doorgang vinden, zowel leden als officials waren tijdens het toernooi aanwezig om hun steentje bij te dragen. Ook willen wij de begeleiders van de scholen hartelijk danken voor hun aanwezigheid, wij kunnen dankzij hen terug kijken op een geslaagde middag.

Vond je het leuk en wil je meer weten wat de Waalwijkse Zwemvereniging je te bieden heeft kom dan een keer kijken tijdens onze trainingsavonden. Heb je vragen of wil je meer weten over het schoolzwemtoernooi neem dan contact op met de vereniging.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen