Paashaas op bezoek bij Baardwijk

WAALWIJK – Zelfs de paashaas heeft na twee jaar zijn mondkapje aan de wilgen gehangen en kwam weer op bezoek bij de jongste jeugd van v.v. Baardwijk!

Rond 18.30 uur kwamen de eerste kinderen nieuwsgierig ons sportpark op, bepakt en bezakt met bed, slaapzak en slaapspullen want hoe gaaf is het dat je mag slapen met je voetbalvriendjes en vriendinnetjes.

Nadat de bedjes waren opgemaakt en alle papa’s en mama’s waren uitgezwaaid gingen de kinderen het veld op. We deden verschillende paasvoetbalspelletjes en wat toch wel het allerleukste was: ‘kontje knal’ op de paashaas!

Na een uurtje uitrazen zijn een aantal kinderen naar binnen gegaan om eieren te schilderen, terwijl de anderen nog een partijtje voetbal speelden tegen het mythische dier en zijn team. Het was erg gezellig, maar toen de schemering inviel werd het toch echt wel tijd om de bedjes op te zoeken. De bestuurskamer was omgetoverd tot slaapzaal! Moe maar voldaan konden de kinderen in bed de film ‘Pieter Konijn’ kijken, natuurlijk ook nog even gezellig kletsen om daarna heerlijk te gaan slapen.

De volgende ochtend stond een paasontbijtje klaar, eerst lekker smikkelen en smullen om daarna paaseieren te gaan zoeken. De paashaas had de eieren goed verstopt want het duurde wel even voor dat alle eitjes gevonden waren. Na het paaseieren zoeken waren daar de papa’s en mama’s weer! We kunnen wel zeggen dat het een geslaagd paasslaapfeestje was, een mooi voorproefje voor ons jeugdkamp in juni!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen