R.W.B./NEO’25 MO15-1 pakken hun eerste winst

Wat een mooie dag. De zon hoog aan de hemel spelen op het hoofdveld. Te volgen via de live stream. En een bijna compleet team. Alles voortekenen voorspellen veel goeds.

De tegenstander blijkt een gelijkwaardige tegenstander maar met een fantastische actie van Lotte komt RWB/NEO met 1-0 voor. De tegenpartij laat zich echter niet meteen uit het veld slaan en scoort de 1-1. De wedstrijd is spannend en de meiden werken hard op het veld en nog voor de rust wordt het harde werken beloond door dat Nyah het tweede doelpunt scoort.

Na de rust blijft het spannend maar RWB/NEO laat de kans op een derde doelpunt niet onbenut en wederom is het Nyah die het doel weet te vinden. Richting het einde van de wedstrijd blijven beide teams gemotiveerd en valt er aan de kant van OJC nog een treffer. Eindstand 3-2. De euforie bij de meiden is van de gezichtjes af te lezen. Dik verdient. Met de eerste winst op zak wordt er nog even geproost op de overwinning in de kantine met dank aan Dave. Top gedaan meiden op naar de volgende.

• Begin de dag met de nieuwsbrief van Waalwijk.nieuws.nl. KLIK HIER en meld je aan!
  • Elke morgen verzenden wij 4.400 nieuwsbrieven.
  • Elke dag worden er gemiddeld 30.000 artikelen gelezen.