Brabant Oor organiseert een interessante demonstratie dag in de Waalwijkse bibliotheek

Foto:

WAALWIJK – Op donderdag 24 februari a.s. organiseert Brabant Oor in nauwe samenwerking met het Deense hoortoestellen fabrikant een presentatie over de nieuwste hoortoesteltechnieken.

De beste luisterervaring begint met een perfect geluidsaanbod in het oor. Met dat doel voor ogen heeft Widex een geheel nieuwe methode ontwikkeld om het beste hoortoestelgeluid ooit te kunnen creëren. De nieuwste technieken zijn nu leverbaar in de Widex MOMENT.

Laat u verrassen en beleef zélf hoe mooi MOMENT klinkt tijdens een live demonstratie. De product specialisten van Widex nemen u mee in alle mogelijkheden. U gaat zelf beleven welke verbeteringen Widex heeft doorgevoerd in haar nieuwste producten. Deze presentatie is bedoeld voor zowel geïnteresseerden met en zonder gehoorverlies als hun partner.

U bent donderdag 10.30 uur, 14.00 uur of 16.00 uur van harte welkom in de Waalwijkse bibliotheek voor een reis naar beter verstaan in de toekomst. Aanmelden is verplicht. Aanmelden kunt u bij Brabant Oor in de winkel op het Bloemenoordplein, bij de bibliotheek of via [email protected]

Brabant Oor
Bloemenoordplein 38a
5142 ER Waalwijk
0416-778 660
[email protected]

Bibliotheek Waalwijk
Wilhelminastraat 4a
5141 HK Waalwijk

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen