R.W.B.-2 meldt zich bij de kopgroep

WAALWIJK – RWB-2 meldt zich door de 5-1 op FC Tilburg-2 nadrukkelijk in de kopgroep van de reserve 2e klasse B. Thuis tegen TC Tilburg, wat onderaan bungelt, werd overtuigend gewonnen waarbij op basis van de kansen de uitslag veel hoger uit had kunnen vallen.  Dit laatste komt door het missen van kansen waarbij ook nog eens een penalty en het feit dat RWB-2 na de 4-0 ruststand het de 2e helft rustiger aan deed. Hierdoor wist FC Tilburg-2 zelfs nog een eretreffer aan te tekenen.

Het verschil werd voornamelijk gemaakt in de 1e helft waarbij Owen Kogels een loepzuivere hattrick produceerde. Centrale verdediger Niek Verhoeven werd de Man of the Match, wat iets zegt over de goede wedstrijd die hij speelde. De ruststand van 4-0 werd volgemaakt door Alex Huijps die tussendoor de 3-0 maakte. Zoals gezegd schakelde RWB-2 na rust een tandje terug waardoor het lang 4-0 bleef. Jonne Clijsen maakte ver in de tweede helft op fraaie wijze de 5-0, vooral zijn aanname was prima waardoor hij meteen vrij voor de keeper kwam en in de korte hoek de bal in het dak van het doel knalde. FC Tilburg mocht met de 5-1 daarna nog de eretreffer produceren.

Volgende week staat voor RWB-2 de moeilijke uitwedstrijd tegen SVSSS-2 op het programma.