Heeft R.W.B. de weg naar boven gevonden?

OISTERWIJK – RWB behaalde in de uitwedstrijd tegen VV Trinitas Oisterwijk een verdiende 1-2 overwinning. Na de slechte start, vorige week het 1e punt nu de eerste overwinning waardoor RWB het vertrouwen heeft dat de weg naar boven is gevonden.

Tijdens de wedstrijd moest scheidsrechter Daniel Jansen tot drie keer toe een penalty toekennen, twee keer voor RWB en één keer voor VV Trinitas Oisterwijk.
De eerste penalty, na een handsbal in de 16 meter, was al na ca 20 minuten spelen voor RWB. Kevin Remie ging achter de bal staan en zorgde voor de 0-1 voorsprong. Net voor rust had Kevin Remie voor de 0-2 kunnen zorgen. Deze keer lukte het hem echter niet om de bal achter keeper Ramon Doomen te krijgen en werd de ruststand bereikt met 0-1.

Na een uur voetballen zette verdediger Jordy van der Klaauw op rechts een aanval op. Owen Kogels werd vervolgens diep gestuurd en was keeper Ramon Doomen te snel af. Vervolgens kon Kevin Remie de bal in het lege doel lopen. Kevin Remie nam hiermee revanche op de gemiste strafschop en zorgde met zijn tweede doelpunt voor de 0-2. RWB stond daarmee op een veilige marge maar een kwartier voor tijd zorgde penalty nummer drie dat VV Trinitas Oisterwijk terug kwam in de wedstrijd. De verwachting was toen dat RWB nog een moeilijk kwartiertje tegemoet kon zien. RWB bleef echter vrij gemakkelijk overeind, bleef keihard werken en gaf onder leiding van laatste man Serhan Eyupoglu weinig meer weg. Buiten de penalty kon keeper Bas Damen zijn doel verder schoonhouden en deze eerste overwinning gaan vieren.

Zondag 7 november speelt RWB-1 om 14.30 uur thuis op Sportpark De Gaard tegen TGG uit ’s-Hertogenbosch. Vooraf aan deze wedstrijd spelen de beide G-teams van TGG en RWB een voorwedstrijd. Deze wedstrijd is voor het G-team van RWB de eerste thuiswedstrijd. Voor iedereen die graag de prestaties van het nieuwe G-team en RWB-1 willen komen bewonderen een mooie gelegenheid. De wedstrijd RWB-G1JM tegen TGG-G1 begint om 13.00 uur.