Waalwijkse Zwemvereniging (WZV) organiseerde geslaagde zwem4daagse!

Foto: WZV

WAALWIJK – Afgelopen herfstvakantie organiseerde WZV voor de 2e maal de zwem4daagse (in 3 dagen). Door Corona kon het in 2020 niet doorgaan, daarom waren we maar wat blij dat het dit jaar doorgang kon vinden! En we hadden zelfs meer deelnemers dan in 2019!

De jongste deelnemer was 6 jaar en verscheen aan de start met zijn zwemdiploma A op zak, hij heeft zonder problemen 4 x 250 meter gezwommen en is de trotste bezitter van een bronzen medaille. Deelnemer Luc de Bont, zwemmer bij WZV, had als uitdaging om in deze 3 dagen 10 km te zwemmen en heeft dat positief af kunnen ronden. Sofie wist na haar zwemles (WZV) nog 250 meter te zwemmen en ook zij heeft vol trots een medaille gehaald. Ook konden wij een compleet gezin verwelkomen en ook zij hebben allen een medaille ontvangen.

Iedereen die mee heeft gedaan super goed gedaan!

Voor volgend jaar hopen we natuurlijk op nog meer deelnemers en zullen we dit ruim op tijd aankondigen in de lokale (online) nieuwskrant zodat alle inwoners van Waalwijk de mogelijkheid hebben deel te nemen aan dit evenement. Dus ben je in het bezit van diploma A of een Super Spetters diploma en ga je graag een uitdaging aan met jezelf, dan is de zwem4daagse iets voor jou.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden