Als je het singelen zat bent

Foto:

Vrijdagavond 19 november wordt het eerste vrijgezellentoernooi bij Raoktum gehouden. Miranda en Jantina, twee sportieve, enthousiaste en spontane dertigers vertellen hoe een grappig idee uitgegroeide tot een serieuze uitdaging.

“We houden allebei van een potje tennissen en gezelligheid. Het idee van het toernooi is gestart doordat we beiden vaak de opmerking kregen, Hoe kun je nu toch alleen zijn?. De Coronatijd heeft daar natuurlijk geen goed aan gedaan. Je ontmoet maar weinig nieuwe mensen. Op het open toernooi vorig jaar kwam na wat gein en wijn het idee op. Een vrijgezellig toernooi, hoe leuk is dat! Veel leden waren gelijk enthousiast en opeens was er geen probleem om de bardienst gevuld te krijgen. En nu, een jaar later is het dan zover, de datum is geprikt en de voorbereidingen zijn in volle gang.

Het wordt een toernooi voor mensen die vrijgezel zijn en van tennis houden. Natuurlijk met een knipoog naar relaties, maar het belangrijkste is dat we lekker kunnen tennissen en dat het een gezellige en toffe avond wordt. Tussendoor en na afloop wordt gezorgd voor hapjes, natuurlijk onder genot van een borrel en een gezellig muziekje. De bedoeling is dat je deze avond zoveel mogelijk mensen leert kennen. Je speelt dus met verschillende mensen (zoveel als mogelijk van het ‘gewenste’ geslacht) en pakt tussendoor een gezellig drankje met je mede- en tegenstanders. Daarnaast is er ook strijd. We hebben leuke prijzen ontvangen. Bijvoorbeeld van restaurant De Proeverij. Een bourgondisch restaurant waar genieten centraal staat.

Je kunt je inschrijven via de QR code en link op de site van Raoktum. Wel snel zijn, want er is veel belangstelling en vol = vol. Eventuele voorkeur kun je opgeven bij je inschrijving of we hier aan kunnen voldoen valt natuurlijk nog te bezien. We kijken echt uit naar deze avond en als het een succes wordt, dan zullen we zeker vaker van dit soort activiteiten gaan organiseren.”

En wordt het voor Jantina en Miranda ook een spannende avond? Lachend reageren ze: “We organiseren het toernooitje voor de gezelligheid en voor elkaar! Wie weet zit er iemand tussen waarmee we een game, set en MATCH kunnen maken!”

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen