Hockeyclub Waalwijk start jeugdtrainingen weer op

Foto: Remco Van Drunen

Op dinsdag 21 april maakte Premier Rutte bekend dat de jeugd opnieuw kon gaan sporten in open lucht. Hockeyclub Waalwijk is hiermee aan de slag gegaan en merkte bij hun leden een ongelooflijk enthousiasme om de trainingen weer op te starten.

Na het bekijken van alle regels en protocollen en uiteraard met de veiligheid van alle hockeyers en begeleiders in het achterhoofd, is Hockeyclub Waalwijk klaar om voor de jongste jeugd (t/m 12 jaar) op 29 april de trainingen te hervatten.

Niet-leden van harte welkom

Voor kinderen uit Waalwijk is hockey een goede manier om te sporten in open lucht. Bij deze willen we dan ook de mogelijkheid bieden voor alle meisjes en jongens t/m 12 jaar om mee te trainen. Vanuit de hockeyclub wordt een een bitje en een stick geregeld. Als je je graag een keertje mee zou trainen, neem dan contact op [email protected].

Regels

Het trainen is gekoppeld aan een aantal regels. Zo moeten uiteraard de hygiënemaatregelen aangehouden worden en blijven kinderen en trainers die verkouden zijn, hoesten en/of koorts hebben thuis. Verder wordt er niet van elkaars bidon gedronken en is het clubhuis gesloten. Ook moet elke hockeyer met eigen materiaal spelen. Hesjes kunnen niet gebruikt worden. Verder geldt dat ouders de kinderen brengen naar de training, maar niet zelf op het hockeyveld kunnen blijven. Voor de jeugd t/m 12 jaar zijn er verder geen beperkingen en mag er vrijuit gehockeyed worden.

Kabouterhockey

Op zaterdag 4 mei herstart ook het kabouterhockey voor kinderen van 3 t/m 6 jaar. Samen met leeftijdsgenootjes leer je, onder begeleiding van twee trainers, al spelend de basisbeginselen van hockey. Ook hier worden alle materialen inclusief bitje en stick geregeld. Ook voor het kabouterhockey is iedereen van harte welkom. Stuur een mailtje naar [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen