GO Play nodigt kinderen uit voor sport en cultuur

Foto: GO Waalwijk

Na een geslaagde GO Play kick-off op vrijdag 3 januari stelt GO Waalwijk kinderen opnieuw in de gelegenheid om kennis te maken met allerlei sporten en culturele activiteiten. Via de basisscholen wordt de komende dagen een folder verspreid met daarin een aanbod om mee te doen aan gratis GO Play-combi’s.

Onder het motto ‘ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan’ worden alle kinderen uit groepen 3 t/m 8 in Waalwijk, Waspik en Sprang-Capelle uitgenodigd om nieuwe sport- en cultuuractiviteiten te ontdekken. In samenwerking met veel verenigingen en culturele organisaties stelde GO Waalwijk een gevarieerd aanbod samen met 14 zogenaamde GO Play-combi’s: een combinatie van één sport- en één culturele activiteit. Iedere activiteit bestaat uit één proefles. Van freerunnen en zingen, hockey en de kunstclub tot volleybal en een muziekinstrument ontdekken. Een leuke en laagdrempelige manier om eens iets uit te proberen!

Samenwerking sport- en culturele verenigingen

Met de GO Play-activiteiten zet GO Waalwijk de intensieve samenwerking met en tussen sport- en culturele verenigingen voort. Aan deze actie nemen deel: Hockeyclub Waalwijk, Taekwondo Club Waalwijk, volleybalvereniging Atak ’55, Kindermusicalgroep De Notenkrakers, turnvereniging Pro Patria, Music’Scool, M.A.T.C.H. zelfverdedigingssport, honkbal- en softbalvereniging De Kickers, volleybalvereniging Minerva, Schaakvereniging Waalwijk, turnvereniging Gymnia, RxGuide crossfit, badmintonvereniging FST, tennisvereniging De Mattenkloppers, dansschool Urbanstylz, RYU martial arts, tafeltennisvereniging TTV, handbalvereniging Tachos en meerdere afdelingen van Kunstencentrum Waalwijk.

Online aanmelden, deelname gratis

Aanmelden voor de GO Play-combi’s kan tot en met zondag 19 januari; de proeflessen vinden plaats op verschillende data tussen eind januari en begin maart. Op www.gowaalwijk.nl/goplay staan alle 14 GO Play-combi’s op een rij, inclusief informatie over data, tijden, enzovoort. Via de site kunnen kinderen zich ook direct aanmelden. De activiteiten hebben een maximum capaciteit, vol is vol. Deelname aan alle GO Play-combi’s is gratis.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden