S.V. Capelle wint ook van GDC: 4-1

S.V. Capelle voetbalde zaterdag thuis tegen middenmoter GDC. De openingsfase was voor de bezoekers uit Eethen. GDC leek te profiteren van een foutieve terugspeelbal van S.V. Capelle, maar gelukkig voor Capelle redde keeper Dennis van Turnhout.

In de 11e minuut was het echter Capelle dat op voorsprong kwam. Jimmy Moonen bereikte met een lange bal Serhan Eyupoglu. Deze legde af op Onur Ulusan, die GDC doelman Tim van Rooijen omspeelde en hierna de 1-0 binnenschoot. Kort hierna werd het nog mooier voor Capelle: Serhan Eyupoglu kopte de 2-0 binnen. Binnen twee minuten maakte GDC echter al weer de aansluitingstreffer: Maarten van Wijlen zorgde met een kopbal voor de 2-1. Hierna waren er tot de rust weinig grote kansen voor beide partijen.

Na de hervatting twee mogelijkheden voor GDC, maar deze waren niet doeltreffend. Aan de andere kant van het veld brak Quinten van Caem door, maar deze zag zijn inzet gered worden door de GDC doelman. In de 80e minuut volgde de 3-1 voor Capelle. Een harde voorzet van Justin van Ark belandde bij Davey van Balkom: via zijn inzet en een GDC-er werd het 3-1. In de slotfase bepaalde Jimmy Moonen met een mooi schot de eindstand op 4-1.

Komende zaterdag speelt S.V. Capelle in Andel tegen Sparta’30 de laatste wedstrijd voor de winterstop.