Te Koop: Hofstad 27 Waalwijk

Op een mooie locatie centraal in de gewilde woonwijk De Hoef gelegen, gemoderniseerde geschakelde woning, aangebouwde garage met grote bergzolder/hobbyruimte, gebogen glazen carport en een brede aan het water grenzende achtertuin met veel privacy. Vraagprijs € 329.000,- k.k.

De woning heeft een oprit met carport en achterliggende garage met bergzolder, vrij uitzicht aan de voorkant en een geweldige ligging van de brede achtertuin gelegen op westen aan een waterpartij. Dit zijn al een aantal belangrijke redenen om deze woning eens goed onder de loep te nemen.

De hele benedenverdieping is voorzien van een eiken parketvloer. Door de hal waarin zich de trap naar de 1e verdieping, de meterkast en de toegang tot een modern afgewerkte toiletruimte bevinden, kom je in de 35 m² grote L-vormige woonkamer, tuingericht, met openslaande tuindeuren. In de keuken met twee op maat gemaakte keukenblokken met uitstekende apparatuur zoals: een 4-pits gaskookplaat, quooker, afzuigkap, koelkast, oven en vaatwasser. En vanuit de keuken heb je goed uitzicht op de straat en op de, voor de woning gelegen, speeltuin.

De 1e verdieping, ook geheel voorzien van een eiken parketvloer biedt toegang tot de badkamer en de 3 slaapkamers, allen met afmetingen die er mogen zijn.
De slaapkamer aan de straatkant is, naast een gewoon raam, voorzien van een Velux dakraam met zonsverduisteringsgordijn.

De modern afgewerkte, geheel betegelde badkamer, met een doordachte indeling waarin: een ligbad, een aparte douche, een brede wastafel, een zwevend closet en vloerverwarming. De lichtinval komt door een Velux dakraam met een zonsverduisteringsgordijn.

Via de vaste trap kom je op de grote zolder, voorzien van een kastenwand. Mede door de nokhoogte van ca. 3 meter en de betonvloer is op eenvoudige wijze een vierde slaapkamer te realiseren. Op de zolder zijn tevens de voorzieningen voor de wasmachine en de wasdroger. Ook is hier de de CV-combiketel en de mechanische ventilatie-unit aangebracht. De lichtinval komt ook hier door een groot Velux dakraam voorzien van een zonsverduisteringsgordijn en een kleiner Ubbink dubbel glazen dakraam.

De woning is voorzien van een centraal stofzuigsysteem.

De verwarmde garage, ook vanuit de achtertuin bereikbaar, heeft een stevig uitgevoerde bergzolder met een nokhoogte van 3 meter. Hier is ook de stofzuig-unit geplaatst. De bergzolder is momenteel als hobbyruimte in gebruik.

De achtertuin is ca. 9 meter breed en tot aan de waterkant zo’n 16 meter diep, op het westen gelegen. De laatste 2 meter worden gehuurd van de gemeente voor een zeer bescheiden bedrag per jaar. Achter in de tuin geeft een poort toegang tot een doodlopend gedeelte van Hofstad. De privacy is uitstekend en er staan geen woningen aan de achterkant.

Nog een vermelding waard voor ouders met kinderen op de basisschool: Openbare basisschool de Hoef ligt op 150 meter afstand. De kinderen hoeven geen drukke weg over te steken en je kunt ze vanuit het keukenraam volgen als ze naar school gaan. Weer een grote pré.

Bekijk de bijgevoegde plattegronden voor de prettige indeling. Heeft deze aantrekkelijke gemoderniseerde woning uw belangstelling gewekt, maak dan een afspraak voor een uitvoerige rondleiding.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Een woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Aanvaarding: In overleg.

Waarborgsom/bankgarantie
Behoudens nadere afspraken zal in de koopakte worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst bij de notaris een waarborgsom stort of een bankgarantie afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.

Perceelsoppervlakte : 247 m²
Inhoud : ca. 472 m³
Bouwjaar : 1986
Gebruiksoppervlakte : ca. 118 m²
Voorlopig Energielabel : C

Neem voor meer informatie en/of een afspraak voor bezichtiging contact op met ons kantoor per telefoon of per e-mail.

KNEPFLÉ & VAN DER MEE
Stationsstraat 110
5141 GH WAALWIJK
0416 34 37 11
[email protected]