Marc Kuijsten tijdens Jaarvergadering RWB benoemd tot Lid van Verdienste

Foto: RWB

Op vrijdag 2 november 2018 werd in de kantine van Voetbalvereniging RWB de Jaarvergadering gehouden. Een jaarlijks terugkerend gebeuren waarbij het Bestuur van de voetbalclub verantwoording aflegt aan de leden.

Aan het einde van de vergadering riep voorzitter Bas Bruurmijn de voorzitter van de Evenementencommissie Marc Kuijsten naar voren en stelde de vergadering voor om Marc Kuijsten te benoemen tot Lid van Verdienste.

Zijn voordracht heeft alles te maken met zijn verdienste binnen de Evenementencommissie. In het jaar 2000, nu inmiddels 18 jaar geleden is Marc lid geworden van de Evenementencommissie. Vanaf zowat het 100-jarig bestaan is Marc de Voorzitter van deze commissie. Zeker de laatste jaren was Marc de drijvende kracht met het fantastische feestjaar ter ere van het 110 jarig bestaan als kroon op zijn werk. Als Marc eind van dit jaar stopt als voorzitter heeft RWB een prachtig gerenoveerd voorterrein wat klaar is om de komende jaren op een gemakkelijke manier een feesttent op te kunnen zetten. Dan zal ook de inrichting van het voorterrein afgerond worden met een loungeset en als cadeau overgedragen worden aan de vereniging. De vergadering ging unaniem akkoord met de voordracht waardoor Marc Kuijsten zich Lid van Verdienste mag noemen. Tijdens de 25+ avond van 16 november 2018 vindt de officiële huldiging plaats. Na de vergadering die om ca. 22.00 uur werd afgerond werd het nog even erg gezellig bij RWB, Alexander de Peffer had hiervoor zijn platenkoffer meegenomen en draaide oude hits op vinyl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen