Jarige Prins Petfoods nodigt alle 55-jarige RKC’ers uit voor RKC vs. NEC!

Foto: RKC

Afgelopen september was het 55 jaar geleden dat de dhr. Verkade Prins Petfoods oprichtte. Het oer-Hollandse familiebedrijf legt al drie generaties lang hun ziel en zaligheid in diervoeding. En wie jarig is trakteert.

Prins Petfoods nodigt daarom alle 55-jarige die woonachtig zijn in regio De Langstraat uit voor de wedstrijd tegen N.E.C. Nijmegen op vrijdag 23 november. Daarnaast mogen kinderen van vijf jaar gratis een vriend of vriendin van vijf jaar meenemen naar de wedstrijd.

Prins Petfoods

Sinds 1963 levert het bedrijf uit Veenendaal hoogwaardige honden-en kattenvoeding. Daarbij staat het welzijn van dieren voorop. Vandaar dat alle producten proefdiervrij zijn en ze gebruik maken van 100% natuurlijk ingrediënten. Daarnaast zet het bedrijf zich door middel van hun producten in op gezondheid van huisdieren. Want Prins is meer dan voeding.

Aanmelden

Bent u 55 jaar en woont u in regio De Langstraat? Meld u dan aan en bezoek de wedstrijd tegen NEC Nijmegen. Stuur een mail naar [email protected] om je interesse kenbaar te maken. Vermeld daarin je naam, geboortedatum en telefoonnummer.

Aanmelden kan tot 22 november 16.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen