VB atleten van Atletiek Club Waalwijk in de prijzen

Zondag 11 november werd bij de Roestelberg in Kaatsheuvel de zwaarste cross van de regio georganiseerd, de Maresia Cross. Het parcours start onderaan de berg bij de Roestelberg en gaat dan meteen naar boven. Daarna de bossen in en weer via een steile berg de zandvlakte op.

De jeugd starten als eerste en moesten een ronde van 1250 meter lopen, wat zwaar is voor kinderen vanaf 7 jaar. Diverse atleten van Atletiek Club Waalwijk liepen ook mee in het grote veld. Er werden alleen bij de VB atleten podium plaatsen behaalt, uitlopen op dit parcours is echter al een prestatie op zich.

Tjalle Vink uit Waalwijk werd in de categorie VB 2e in de tijd van 5:02 minuten, Tjalle liep een ronde van 1250 meter, Lars van Ravenstein uit Waalwijk werd bij de VB atleten 3e in de tijd van 5:34 minuten.