Peter van Son Interieurobjecten prijkt eenmalig op RKC-shirt

Foto: RKC Waalwijk

RKC hoofd- en shirtsponsor Mandemakers Keukens maakt rondom de bekerwedstrijd tegen PSV eenmalig plaats voor een andere sponsor op het tricot van RKC Waalwijk. Peter van Son Interieurobjecten schittert vanavond op de voorzijde van het Geelblauwe shirt.

Peter van Son Interieurobjecten bemachtigde dit prachtige kavel tijdens het boksgala Leeuwen van de Langstraat 2018. Destijds gingen, onder toeziend oog van ruim 400 gasten, 12 ondernemers uit de regio met elkaar de strijd aan in een zestal spectaculaire bokspartijen. Tussen de wedstrijden door werd er een loterij georganiseerd met als prijs het shirtsponsorschap voor één duel. Deze prijs werd beschikbaar gesteld door De Mandemakers Groep (DMG), een fraaie geste.

De shirtsponsor van vanavond is sinds 1979 toonaangevend op het gebied van kunstbeplanting en styling. Het bedrijf uit Sprang-Capelle creëert handgemaakte interieurobjecten en combineert kunstbomen, potten en andere objecten naar de wensen van bedrijven en particulieren. Bij Peter van Son Interieurobjecten is niets onmogelijk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen