RWB wil “Basis Opleiding Scheidsrechter” naar De Gaard halen

Foto:

Elk jaar worden er op de Nederlandse velden 750.000 voetbalwedstrijden gespeeld. Circa 300 van deze 11 tegen 11 wedstrijden worden bij RWB gespeeld en dienen allemaal geleid te worden door een scheidsrechter, en de meeste daarvan door een clubscheidsrechter.

Om de kennis van clubscheidsrechters op niveau te houden en nieuwe clubscheidsrechters te werven stimuleert RWB de Basis Opleiding Scheidsrechter, kort genaamd B.O.S cursus. Na het volgen van deze opleiding heb je voldoende bagage om als clubscheidsrechter aan de slag te kunnen bij 11 tegen 11 wedstrijden. De B.O.S cursus is een praktijk gerichte opleiding, je oefent op het veld met leiding geven aan 22 spelers en het toepassen van de spelregels. De opleiding wordt ’s avonds gegeven op een accommodatie van een voetbalvereniging.

Bij RWB hebben zich inmiddels een aantal geïnteresseerden opgegeven voor deze B.O.S. Cursus. Het zou mooi zijn als er nog een aantal aantal mensen zich opgeeft want dan kan de cursus bij RWB gehouden worden. Wil jij clubscheidsrechter worden en/of wil je de B.O.S cursus gaan volgen geeft je dan op bij Mari Kraneveld, Marco van der Hammen of Nicky Ligtvoet.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen