Waalwijk Cup start met vrouwentoernooi

Foto: RWB

Donderdag 23 augustus om 19.00 uur wordt bij Voetbalvereniging RWB door de Vrouwen afgetrapt voor start van de Waalwijk Cup. Dit zal dan de eerste keer zijn dat er een Waalwijk Cup wordt gespeeld voor zowel de Vrouwen als de Heren.

Om het Vrouwen voetbal, en het toernooi voor de Vrouwen zoveel mogelijk te promoten heeft RWB besloten om tijdens de voorrondes van het Vrouwentoernooi op de donderdag de entree gratis te houden. De finales van het Vrouwentoernooi wordt gehouden op zaterdag 25 augustus om 14.00 uur, dan spelen op 3 velden in een finale van 2 x 20 minuten alle Vrouwen gelijktijdig en wordt uitgemaakt wie de eerste prijs op mag gaan halen.

Het toernooi wordt gespeeld in 2 poules waarbij in poule A RWB, NEO’25 en SSC’55 uitkomen, in poule B spelen Waspik, Baardwijk en SC Capelle. Aan het einde van de donderdagavond is dan bekend wie er op zaterdag speelt om de 5e en 6e prijs, 3e en 4e prijs en wie om de 1e en 2e prijs.

De poulewedstrijden worden deze avond gespeeld om resp. 19.00, 19,45 en 20.30 uur en zijn wedstrijden van één keer 35 minuten. De prijsuitreiking zal op zaterdag worden verricht door de nieuwe Wethouder van Sport, John van den Hoven. De wisselbeker waar vanaf 2018 elk jaar door de Vrouwen om gaat worden gespeeld is ter beschikking gesteld door de Gemeente Waalwijk.

Tijdens de voorrondes op donderdag wordt het op Sportpark De Gaard een echte Vrouwenavond, de gehele avond is er in de kantine een DJ die voor gezellige muziek zorgt en staan er standjes met sierraden, kleding, cosmeticaspullen en speciaal voor de vrouwen een Liefmans bar.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen