Dames SSC’55 speelt zaterdag om de titel in derby tegen NEO’25

Een jaar geleden besloot het bestuur een nieuwe weg in te slaan met het dames- en meidenvoetbal bij SSC’55.

De populariteit van het vrouwenvoetbal in Nederland en de grote aantallen dames en meiden die bij SSC voetballen maken dat SSC in wil zetten op een goed gestructureerde meiden- en damesafdeling.

Om dit de bereiken werd Ronny Birdja aangetrokken. Ronny had al meerdere damesteam onder zijn hoede gehad. Bij vv Gilze werd hij gelijk in zijn eerste jaar kampioen en bracht de dames naar de 2e klasse

Succesvol seizoen

Vanaf de voorbereiding werd gelijk duidelijk dat Ronny een totaal andere weg in wilde slaan. Met een compleet andere opstelling, de linksbuiten werd omgeschoold tot rechtsback bijvoorbeeld, begonnen de dames aan het seizoen. En wat voor seizoen! Alleen de eerste bekerwedstrijd ging verloren, daarna alleen nog maar overwinningen! Met duidelijke cijfers staan geel/zwarten nu dus bovenaan in de competitie. 15 gespeeld, 45 punten en een doelsaldo van +77!

Kampioenswedstrijd

Zaterdag 28 april kunnen de dames zichzelf dus belonen door bij winst op plaatsgenoot NEO’25 de titel te pakken! Iedereen met een geel/zwart hart wordt zaterdag om 12:00 op sportpark van Wijlen verwacht om de dames te ondersteunen in hun laatste horde naar de titel!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen