Megafestival ROCK DU6 Sprang-Capelle blaast het dak eraf voor Alpe d’HuZes

Foto: Fotografie Saskia

Op 28 april vindt het megafestival ROCK DU6 plaats in Sprang-Capelle. Vijf bekende rockbands uit de regio spelen het dak eraf voor het goede doel: Alpe d’HuZes.

Het festival is een initiatief van een grote groep vrienden/familie die inmiddels bekend is als Team You never wo(l)k alone. Door diverse evenementen te organiseren, willen ze zoveel mogelijk geld op halen voor het KWF en Alpe d’Huzes.

Bezoekers van het festival betalen een relatief klein bedrag om een aantal geweldige bands te zien optreden. De opbrengst gaat dan wel geheel naar het goede doel maar bezoekers komen ook, en misschien wel vooral, om een te gekke avond te beleven. Daarnaast speelt ongetwijfeld ook mee dat veel bezoekers het verhaal achter Team You never wo(l)k alone kennen, persoonlijk of via de media, en daarom het evenement ROCK DU6 en het goede doel een warm hart toedragen. Overigens bestaat er de mogelijkheid om te doneren, vele sponsors hebben dit inmiddels al gedaan. Het festival is groot genoeg om echt kwaliteit te bieden en klein genoeg om de sfeer persoonlijk en gemoedelijk te houden.

Met kosteloze medewerking van diverse sponsoren, bedrijven, vrijwilligers en de rockbands wordt dit evenement mogelijk gemaakt. Het team is dan ook ontzettend trots op de line-up. 5 rockbands die er ontzettend veel zin in hebben en dus MOET je erbij zijn want het dak gaat er echt belachelijk vet vanaf!

Programma

De bands die deze avond voor het goede doel spelen zijn: Out of Nowhere, SUR5, AR!E, The Difference en Friday Rock Show. De avond wordt gepresenteerd door Carola Boezer.

ROCK DU6 vindt plaats op zaterdag 28 april in de feesttent aan Akkerwinde in Sprang-Capelle.

De tent is open om 18.00 uur en de eerste band start om 18.30 uur. Kaarten kosten in de voorverkoop € 5,- en aan de kassa € 7,50.

Meer informatie? Kijk dan op www.rockdu6.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen