RWB-1 op zoek naar uitweg vormcrisis

RWB-1 zit op dit moment niet in de beste periode van het seizoen, zondag 11 maart moest het de punten meegeven aan SVSSS uit Udenhout.

Verschil in de wedstrijd is ook te zien in de stand in de 2e periode, SVSSS staat daarin op de 1e plaats en RWB is inmiddels in deze periode naar de 8e plaats gezakt. Op dit moment pakt RWB de wedstrijden te plichtmatig aan en laat daarmee het initiatief aan de tegenstander, zo was dit ook in de thuiswedstrijd tegen SVSS het geval waardoor SVSSS op een 0-1 voorsprong kwam. De 2-0 kon voor RWB niet ongelukkiger komen, deze viel net voor rust waardoor SVSSS met een riante voorsprong kon beginnen aan de 2e helft.

In de tweede helft leunde SVSSS wat meer achterover waardoor RWB wat beter in de wedstrijd kon komen. Echt grote kansen leverde dit niet op waardoor het lang 0-2 bleef. In de 75e minuut volgde vervolgens de beslissing van de wedstrijd, invaller Ramon Dekkers zorgde met de 0-3 voor de eindstand. Voor RWB wordt het zoeken naar een uitweg voor de vormcrisis, goed trainen, met elkaar door het vuur willen gaan en vertrouwen hebben in eigen kunnen zijn daarbij zaken die kunnen lijden naar herstel. Iets waar trainer Ruud van den Heuvel deze week mee aan de slag moet, volgende week staat namelijk de volgende belangrijke wedstrijd op het programma.

Zondag 18 maart speelt RWB uit tegen GSBW uit Goirle.