Betalen met je pin op de middelbare is heel gewoon

Foto: hateka

Gaat uw kind (bijna) naar de middelbare school? Die eerste schooldag blijft altijd spannend. U kunt uw kind wél voorbereiden. Ook in het vertrouwd raken met geldzaken. Gebruik groep 7 en 8 om uw kind stap voor stap alles te leren. Zo geeft u uw kind een mooie basis mee.

Uw kind gaat zelfstandig pinnen

Een eigen pinpas bijvoorbeeld. Want goed omgaan met geld kunt u samen oefenen. Pinnen is voor volwassenen dagelijkse kost. Toch maken we onbewust veel keuzes. Het geldbedrag, wel of geen transactie bon, het intoetsen van uw pincode afschermen. Deze stappen zijn voor uw kind niet vanzelfsprekend.

JongWijs naar de middelbare school

JongWijs, het jeugdpakket van RegioBank helpt u daar graag bij. Met een betaal- en spaarrekening voor uw kind zélf, een pinpas, mobiele app én tips over veilig pinnen. Bij Benders Adviesgroep Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Waalwijk laten ze graag zien wat JongWijs is. Een afspraak maken is niet nodig. Kinderen kunnen met hun ouders gewoon binnenlopen.

€ 5,- voor uw kind cadeau

Opent u het JongWijs pakket met de pinpas vóór 27 april 2018, dan krijgt uw kind van ons in mei € 5,- op de JongWijs Betaalrekening gestort. Dat is in ieder geval een mooie start! Kom langs op ons kantoor, wij vertellen u graag de actievoorwaarden.

Leer uw kind wat verstandig sparen en betalen is

JongWijs is een financieel pakket voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Een spaar- en betaalrekening mét jaarlijks leuke en praktische geldtips. Oók voor de ouders. Want Benders Adviesgroep geeft ook de ouder jaarlijks interessante informatie en bruikbare tips om kinderen te helpen financieel zelfstandig te worden. Gewoon via de post, op het huisadres. “En uiteraard staan wij als Zelfstandig Adviseur ook voor u klaar!” vertelt Onno Benders van Benders Adviesgroep.

Loop gewoon binnen, zonder afspraak

U bent welkom bij Benders Adviesgroep. Onno Benders: ”Kom langs op ons kantoor om te horen én zien wat JongWijs u en uw kind kan opleveren.”

article
76202
Betalen met je pin op de middelbare is heel gewoon
Gaat uw kind (bijna) naar de middelbare school? Die eerste schooldag blijft altijd spannend. U
https://waalwijk.nieuws.nl/nieuws/20180313/betalen-pin-op-middelbare-is-heel-gewoon/
2018-03-13T19:14:00+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/364/2018/03/13191300/4556-1510060751.png
Nieuws