Een makkelijke en een moeilijke woensdagavond voor Tachos Handbal!

Foto: Piet Klerx

Red-Rag Tachos had afgelopen woensdag een makkelijk avondje, waar de tegenstander Aristos uit Amsterdam Tachos alleen in het begin nog bij kon benen! Uitslag: Red-Rag Tachos –Aristos 38-24.

Woensdagavond 28 februari zal het van een heel ander niveau zijn. Dan wordt namelijk 1/8 finale voor de Landelijke Beker gespeeld tegen Bevo uit Panningen, de top van het Nederlandse handbal.

Woensdag 21-02

Aristos was woensdag al eerder afgereisd naar Waalwijk, om gezamenlijk met de spelers van Red-Rag Tachos voorafgaand aan de wedstrijd, een heerlijke maaltijd te nuttigen. Wat iedere woensdag, door Lidi en Loes, voor de spelers van Tachos op een voortreffelijke wijze wordt voorgeschoteld. In het begin van de wedstrijd leek het erop dat het diner voor de hoofdstedelingen voortreffelijk had gesmaakt. Want Aristos nam brutaal de leiding, maar Tachos stelde snel weer orde op zaken met schitterende aanvallende combinaties en afrondingen. Ruststand: 22-09. Na de rust was het aan Tachos zijde in de dekking wat minder en in de aanval met vlagen uitstekend. Waardoor Tachos op geen enkel moment in gevaar kwam en de jeugdspelers van Tachos terecht speeltijd kregen. Dat deden ze allemaal met verve en lieten duidelijk hun kwaliteiten zien, aan trainer Paul Coenders!

Woensdag 28-02

Deze woensdag zal Red-Rag Tachos uit een heel ander vaatje moeten tappen. Dan komt namelijk de top van het Nederlandse handbal op bezoek voor de 1/8 bekerfinale, Bevo uit Panningen. Zonder dat Tachos daarbij de illusie heeft de winst in Waalwijk te behouden. Zijn dit natuurlijk wel de wedstrijden die je als speler graag wil spelen en van moet genieten! Ook voor de Tachos supporter is dit genieten en moet je hopen dat Bevo een mindere dag heeft en Tachos in het spoor kan blijven of voor een verrassing kan zorgen? Wellicht is dit mogelijk met de steun van het Waalwijks publiek.

Spannende weken

Het zijn spannende weken voor Tachos, indien de concurrentie misstappen begaat en Tachos blijft winnen dan heeft het nog zicht op het behalen van de Play-of en is het de kroon op een uitstekend seizoen? Maar eerst woensdag 28-02 de krachtmeting voor de “Beker” tegen de BeNeLiga ploeg BEVO uit Panningen. Aanvang 20.30 uur.

Zaterdag 3 maart is de uitwedstrijd tegen E & O, wat weleens de belangrijkste wedstrijd van het seizoen kan worden. Wil je ook mee met de bus, geef je dan op via [email protected].

Wil je Red Rag Tachos blijven volgen. Dat kan via Facebook; “TachosHandbal’ en natuurlijk onze website “http://www.tachoshandbal.nl”.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen