Stefan Brok nieuwe hoofdtrainer NEO’25 seizoen 2018-2019

Foto: NEO'25

Voetbalvereniging NEO’25 heeft haar zaken al vroeg voor elkaar. Na het aangekondigde vertrek van Antoin van Pelt heeft afdeling voetbalzaken al vroeg de voorbereidingen kunnen treffen voor het zoeken van een nieuwe hoofdtrainer. Verheugd kunnen we vermelden dat Stefan Brok zich voor het seizoen 2018-2019 als hoofdtrainer voor de selectie zal presenteren.

Stefan Brok is een bekende van de vereniging. Als oud eerste elftal-speler, hij was keeper en aanvoerder, kent hij de club door en door. Daarnaast volgt hij de club mede door zijn zoon, die in de jeugd speelt. Stefan is als speler actief geweest in de jeugd bij RWB, RKC Waalwijk, als selectiespeler bij NEO’25, DESK, Kozakken Boys, Achilles Veen, wederom NEO’25 en Vlijmense Boys.
Vervolgens direct na zijn actieve speler carrière aan de slag gegaan als assistent trainer bij RKDVC, vervolgens hoofdtrainer bij Vlijmense Boys, CHC/Orka, sv Nevelo en de laatste twee seizoenen bij Uno Animo. En dan nu voor het eerst trainer van zijn zaterdagclub NEO’25.

Wanneer je Stefan vraagt naar zijn overwegingen dan zegt hij “NEO’25 is diep in mijn hart mijn clubje. Ik heb veel gezien en ervaren als speler en als trainer. Ik heb me altijd voorgenomen om al mijn kennis en ervaring in te zetten bij NEO’25. Daarbij komt er een mooie lichting aan, wat ik als een mooie uitdaging zie”.

Rene de Bie geeft aan dat er eerst een profiel is opgesteld in samenspraak met afdeling voetbalzaken en de selectiespelers. We hebben nu een trainer gevonden die hier aan voldoet en de club en haar cultuur goed kent. We kijken uit naar een mooie en succesvolle samenwerking de komende jaren.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen