Voorstelling over mantelzorg voor zorgintensieve kinderen

29 mrt 2023, 18:40 Nieuws
broos
WAALWIJK - Op zaterdag 13 mei a.s. is in Theater De Leest de theatervoorstelling Broos te zien. Broos is een voorstelling over zorg en zelfzorg die bedoeld is voor ouders, mantelzorgers, hulpverleners en andere betrokkenen die voor een ander zorgen. Om de kosten voor het voorstellingsbezoek laag te houden biedt de gemeente Waalwijk een bezoekerskorting van €10,- per persoon aan voor Broos.

Broos | Matzer Theaterproducties

Broos is een theatervoorstelling over het verborgen gebied mantelzorg. Over hoe het is als mensen altijd vragen naar degene voor wie je zorgt, maar zelden naar jou. Als je je dat zelf eigenlijk niet eens meer afvraagt. Er steeds een beetje minder van jou overblijft. En wat gebeurt er als jij omvalt? Dat kan niet. En dus ga je door. Broos toont de mooie én de nijpende kanten van een zorgverhaal en is geïnspireerd op gesprekken met ouders van een zorgintensief kind. De voorstelling wordt gespeeld door actrice Lottie Hellingman en verrijkt met live muziek, gecomponeerd door Helge Slikker.

Nagesprek

Na afloop van de voorstelling volgt een interactief gesprek met het publiek. Via de voorstelling en het nagesprek wil MATZER bijdragen aan de dialoog tussen ouders van zorgintensieve kinderen en hun sociale omgeving, zorgprofessionals, overheden en werkgevers, om het onderlinge begrip te vergroten. Dit levert, naast persoonlijke ervaringen en inspiratie, ook vaak nieuwe verbindingen op.

Bezoekerskorting

De Gemeente Waalwijk ondersteunt het bezoek van de voorstelling ‘Broos’ door €10.- korting te geven op de entreekosten. Gasten betalen slechts € 9,50 (ipv € 19,50). De korting krijgt men door de Actiecode : BROOS10 in te voeren tijdens het bestelproces op de website van Theater De Leest. Ook telefonisch kan de korting worden verkregen door deze actiecode te vermelden.

Zegt het voort!

Ben of ken jij iemand voor wie dit een interessante voorstelling is? Zeg het dan voort! We hopen zoveel mogelijk ouders, hulpverleners, mantelzorgers, zorgprofessionals en andere betrokkenen te bereiken en te ontmoeten bij Broos in De Leest.
Kaartverkoop: www.deleest.nl / 0416-331751.