Verbouwing Den Bolder gestart!

03 okt , 13:34 Nieuws
img 5352
SCC Den Bolder
WASPIK - Op dinsdag 1 oktober was het zover. Wethouder Sheila Schuijffel heeft met het onthullen van een grote banner aan de gevel van Den Bolder de verbouwing van het pand aan de Schoolstraat in Waspik ingeluid.
Onder het toeziend oog van vertegenwoordigers van de gemeente Waalwijk, Bibliotheek Midden-Brabant en S.C.C. Den Bolder stond wethouder Schuijffel stil bij het belang van Den Bolder voor de Waspikse gemeenschap. Tevens werd het duurzame karakter van het gebouw na de verbouwing besproken, iets waar Sheila Schuijffel zich persoonlijk voor heeft ingezet in haar rol als wethouder, verantwoordelijk voor de portefeuille 'duurzaamheid'.
Namens Den Bolder stond manager Arie Eikelenboom stil bij het lange en intensieve proces om tot deze verbouwing te komen. Alle betrokken partijen staan inmiddels trots schouder aan schouder om van Den Bolder 'de huiskamer van Waspik' te maken. Eikelenboom waarschuwde bezoekers, bewoners en gebruikers ook voor enige overlast de komende maanden. Dit is inherent aan een dergelijke verbouwing, maar kan in goed overleg vaak worden opgelost.
De verbouwing zal plaatsvinden in twee fasen. De eerste fase zal rond de jaarwisseling gereed zijn, waarna tussen februari en april de tweede fase wordt uitgevoerd. In mei 2025 zal een gemoderniseerde Bolder haar deuren weer openen.