RKC Waalwijk Foundation: samen sterker voor een gezonde toekomst

25 jun , 15:59 Nieuws
448925631 993033576160847 8746288830278548502 n
WAALWIJK - Met trots introduceert RKC Waalwijk de RKC Waalwijk Foundation. Voorheen bekend als Stichting Samen RKC, heeft de maatschappelijke tak van RKC Waalwijk een nieuwe naam gekregen en gaat voortaan door het leven als de RKC Waalwijk Foundation. Deze naamswijziging werd officieel onthuld op donderdag 6 juni tijdens RKC Live.
De RKC Waalwijk Foundation zet zich in om via diverse programma’s en activiteiten een vitale leefstijl, mentale fitheid en verbondenheid onder de jeugd te bevorderen. Diepgeworteld in de regio, is de Foundation actief in de omliggende wijken waar zij de gemeenschap opzoekt en kennis deelt. Het doel is om overal beweeg- en contactmomenten te organiseren en samen aan de slag te gaan. De focus ligt hierbij zowel op lichamelijke als mentale fitheid. Door projecten te richten op zelfbewustzijn, zelfvertrouwen en zelfredzaamheid, streeft de Foundation naar een sterke geest in een sterk lichaam.
Alles wat de RKC Waalwijk Foundation onderneemt, gebeurt vanuit een gezamenlijk RKC-gevoel. Trots en inspiratie vormen de kern van elk programma. Hun helpende hand werkt als een één-tweetje: iedereen hoort erbij, of je nu hier al je hele leven woont, net verhuisd bent of terugkomt naar het oude nest. In de Langstraat haalt de RKC Waalwijk Foundation samen meer uit het leven. Zij vormen een eenheid.
Volg de activiteiten en initiatieven van de RKC Waalwijk Foundation ook via de social media kanalen van RKC Waalwijk.