Lezing Jack Didden: Bevrijding Waalwijk

05 okt , 19:46 Nieuws
10463
Collectie SALHA Fotonr. WAA10463 Foto J. de Bont
WAALWIJK - Dé specialist op het gebied van de Tweede Wereldoorlog in Waalwijk en omgeving, Jack Didden, onder meer auteur van het bekende boek Provinciestad in oorlogstijd, geeft op maandag 14 oktober a.s. een lezing op uitnodiging van heemkundekring De Erstelinghe.
Didden bespreekt de zwaarste periode uit de oorlog voor Waalwijk en de Waalwijkers: van de bevrijding van Waalwijk op 30 oktober 1944 tot de bevrijding van Nederland op 5 mei 1945.
De avond vindt plaats in Wijkcentrum Balade en begint om 19.30 uur. Reserveren is noodzakelijk en kan door een e-mail te sturen naar [email protected], onder vermelding van uw naam, telefoonnummer en het aantal personen (max. 2 per reservering). Uw reservering is pas definitief na ontvangst van een bevestiging van de heemkundekring.
Toegang is gratis voor leden van De Erstelinghe; niet-leden betalen € 5,- per persoon. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij: wie het eerst komt, het eerst maalt!
Fotobijschrift: Schotse Highlanders poseren met Waalwijkse kinderen op en bij een tank op het Raadhuisplein, 30 oktober 1944