Lezing Groei en Bloei: "Bijzondere vaste planten door het jaar heen"

02 okt , 14:17 Nieuws
bijzondere vaste planten2
Groei&Bloei
ELSHOUT - Groei en Bloei, regio De Langstraat en Het Land van Heusden en Altena, organiseert de lezing "Bijzondere Vaste Planten Door het Jaar Heen."
Deze lezing vindt plaats op dinsdag 15 oktober om 20:00 uur in D'n Elshof, TH.J. Rijkenstraat 10A, 5154 AK Elshout. Geïnteresseerden uit de omliggende regio's, evenals niet-leden, zijn van harte welkom. Voor niet-leden wordt een kleine bijdrage gevraagd.
De lezing wordt verzorgd door Gerrie Veenstra, eigenaar van de kwekerij "De Botterhutte" in Halle, Gelderland. De kwekerij is gespecialiseerd in bijzondere vaste planten, zowel uit eigen teelt als van andere gerenommeerde kwekerijen, en heeft daarnaast een uitgebreide collectie hosta’s.
Tijdens de lezing bespreekt Gerrie opvallende en bijzondere vaste planten per seizoen, beginnend met de winter en eindigend met herfstbloeiers. Met behulp van een PowerPoint-presentatie deelt hij waardevolle informatie over deze planten, die zeker de moeite waard zijn voor een breed publiek. Het belooft een interessante en informatieve avond te worden!