Jubileumconcert CoverUp

20 sep , 10:07 Nieuws
coverup groepsfoto
CoverUp heeft wat te vieren! Deze coverband, met Stefan van Eijk uit Waalwijk in de gelederen, heeft tijdens de coronatijd geen jubileum kunnen vieren. Dat wordt nu goedgemaakt met een spectaculair jubileumconcert.
CoverUp is een allround-coverband, bekend van optredens tijdens feesten, partijen, festivals en evenementen. In 2018 stonden ze in de finale van de Clash of the Coverbands en speelden ze op het beroemde podium van Paradiso in Amsterdam.
Het jubileumconcert vindt plaats op vrijdag 15 november a.s. bij Podium De Cammeleur in Dongen. Het belooft een avondvullend programma te worden met diverse verrassingen. Bereid je voor op een avond vol energie, dans en nostalgie, waar de grootste hits uit verschillende decennia samenkomen—van rockklassiekers en popfavorieten tot tijdloze ballads en opzwepende dancehits. In het voorprogramma staat B.U.G. (Band Uit Gilze) als support-act gepland. Natuurlijk wordt er ook aandacht besteed aan de geschiedenis van de band, en zullen enkele oud-leden speciale gastoptredens verzorgen, wat de avond extra bijzonder maakt.
CoverUp komt oorspronkelijk uit Dongen en bestaat uit acht muzikanten. Door de individuele achtergronden van de leden heeft de band een brede regionale aantrekkingskracht. Stefan van Eijk uit Waalwijk is de leadzanger, terwijl zangeres Rosa Willemsen uit ’s-Gravendeel komt. Toetsenist Mark van Gils komt uit Made, en gitarist Sebastiaan Lichtenberg uit Reusel. Roy Hoevenaars (trompetist), Tim de Smit (trombone), Bram Schoormans (bassist) en Joris Janssen (drums) zijn afkomstig uit Dongen.
Na de finale van de Clash of the Coverbands in 2018 schreef de jury:
"Wil je feest? Dan krijg je feest! De achtkoppige partycoverband CoverUp uit Dongen wist niet alleen het publiek te laten ontploffen, maar ook de muren van Paradiso te laten trillen! Als publiekswinnaar van zowel Regio Zuid-Nederland als de Benelux semi-finales in Hilversum, kwam de band met één doel naar Paradiso: het dak moest eraf!"
Wat in Amsterdam is gelukt, gaat tijdens hun eigen jubileumconcert in Dongen ongetwijfeld weer gebeuren. Wil jij er ook bij zijn? Kaarten zijn verkrijgbaar voor €10 via www.podiumdecammeleur.nl. De zaal van Podium De Cammeleur opent om 20.00 uur, en het voorprogramma begint om 20.30 uur. Rond 1.00 uur speelt CoverUp de laatste noten van dit unieke concert.