Heel Nederland Leest in november: gratis Joe Speedboot!

24 okt , 9:54 Nieuws
foto cpnb campagne origineel
© Bibliotheek Midden-Brabant
WAALWIJK - In tijden waarin alles duurder wordt, biedt de Bibliotheek Midden-Brabant in november iets bijzonders: het boek Joe Speedboot van Tommy Wieringa helemaal gratis! Vanaf 1 november kunnen bezoekers dit populaire boek gratis ophalen bij alle vestigingen van de Bibliotheek Midden-Brabant, zelfs als je geen lid bent. Naast de reguliere uitgave is er ook een grootlettereditie en een versie in makkelijke taal beschikbaar, zodat iedereen kan deelnemen.
Heel Nederland Leest is een jaarlijkse campagne die lezers uitnodigt om gezamenlijk één boek te lezen en daarover met elkaar in gesprek te gaan. Dit jaar is gekozen voor de iconische roman Joe Speedboot van Tommy Wieringa, een verhaal vol liefde, rivaliteit en de invloed van nieuwkomers op een kleine gemeenschap. Gedurende de hele maand november ligt het boek klaar om mee naar huis te nemen.

Literaire avond met Tommy Wieringa

Ter gelegenheid van Heel Nederland Leest organiseert de Bibliotheek Midden-Brabant op 19 november een speciale literaire avond met niemand minder dan Tommy Wieringa zelf. Hier zal hij vertellen over het succes van Joe Speedboot en de impact ervan. Bezoekers krijgen de kans om met Wieringa in gesprek te gaan over zijn werk en zijn ervaringen met de campagne. 

Meld je aan!

De literaire avond is toegankelijk voor iedereen, zowel voor fervente lezers als voor degenen die wat minder vaak een boek oppakken. Aanmelden kan via Bibliotheekmb.nl/nederland-leest. Zorg dat je erbij bent en mis deze unieke kans niet om met deze topauteur in gesprek te gaan!
© Keke Keukelaar