Een avond van muziek en hoop met Dwight Dissels en de SAMENPraiseBand

12 okt , 16:42 Nieuws
posters 2 november 2024 1920 x 1080 px
Op zaterdag 2 november 2024 wordt het Willem van Oranje College in Waalwijk omgetoverd tot een sfeervolle concertzaal voor een bijzondere gelegenheid: de Compassion Worship Night met Dwight Dissels en de SAMENPraiseBand. Dit gratis evenement, georganiseerd in samenwerking met Compassion, belooft een onvergetelijke avond te worden, gevuld met muziek, geloof en hoop.

SAMENPraiseBand – Verbonden door muziek

De SAMENPraiseBand, ontstaan vanuit de SAMEN-diensten en Musicalgroep Besoyen, zal samen met een speciaal samengesteld projectkoor zorgen voor een indrukwekkende muzikale reis. De band en het koor begeleiden Dwight Dissels, die het publiek door de avond heen zal leiden met zijn krachtige stem en ontroerende gospelnummers.

Een unieke concertbeleving

Het Willem van Oranje College wordt voor deze avond omgebouwd tot een concertzaal met zowel zit- als staanplaatsen, zodat iedereen op zijn eigen manier van het concert kan genieten. Verwacht een intieme, maar energieke sfeer, waarin aanbidding en samenzijn centraal staan.

Jukebox Worship en persoonlijke nummers van Dwight Dissels

Tijdens de jukebox worship kan het publiek hun favoriete gospelnummers aanvragen, die Dwight Dissels vervolgens live zal vertolken. Daarnaast brengt Dwight ook eigen nummers ten gehore, die deze avond nog specialer maken.

Pauze met Compassion en drankjes

In de pauze is er gelegenheid om meer te leren over het werk van Compassion. Ambassadeurs van Compassion staan klaar om vragen te beantwoorden en te vertellen over de impact van kind-sponsoring. Daarnaast zijn er drankjes verkrijgbaar, zodat bezoekers even kunnen ontspannen en bijpraten.

Waarom deze avond?

Naast de prachtige muziek is deze avond een kans om stil te staan bij de roeping om licht te brengen in de levens van kinderen die in armoede leven. Compassion biedt bezoekers tijdens het evenement de mogelijkheid om betrokken te raken door een kind te sponsoren en zo een levensveranderend verschil te maken.

Praktische informatie

  • Datum: Zaterdag 2 november 2024
  • Tijd: 20:00 - 22:30 uur (inclusief pauze)
  • Locatie: Willem van Oranje College, De Gaard 4, Waalwijk
  • Toegang: Gratis, maar kom op tijd voor de beste plaatsen. Er zijn zowel zit- als staanplaatsen beschikbaar.
  • Meer informatie: Bezoek www.Compassion.nl of neem contact op via [email protected] | 06 27 36 99 05
Wij nodigen iedereen van harte uit om deze bijzondere avond vol muziek, inspiratie en verbondenheid met ons te beleven!
Over CompassionCompassion helpt kinderen wereldwijd te ontsnappen aan de vicieuze cirkel van armoede. Door middel van kind-sponsoring biedt Compassion kinderen hoop en een kans op een betere toekomst. Voor meer informatie, bezoek Compassion.nl.