Albert Heijn Jan Linders opent winkel in Sprang-Capelle

Het team van Albert Heijn Jan Linders Sprang-Capelle
Het team van Albert Heijn Jan Linders Sprang-Capelle
Foto: AH - Andries van der Ree

SPRANG-CAPELLE- Op woensdag 3 juli kunnen klanten terecht bij de gloednieuwe Albert Heijn Jan Linders in Sprang-Capelle. De winkel opent om 11:00 uur de deuren. Het wordt een gezellig feest, samen met de beroemde levensgrote hamster. De barista zorgt voor koffie en de dj voor muziek. De eerste tweehonderd klanten krijgen een heerlijke halve vlaai en een Big Shopper. Ook zijn er speciale openingsacties.

Op de plek van de nieuwe Albert Heijn Jan Linders zat de Jumbo. Dat pand wordt momenteel flink verbouwd. Alle medewerkers uit de oude winkel verhuizen uiteraard mee. Daardoor voelt de Albert Heijn Jan Linders straks meteen als vertrouwd aan. De nieuwe supermarktmanager is Mireille Kemna: “Ik heb veel zin in deze uitdaging. Sprang-Capelle is een gemoedelijk dorp en onze locatie ziet er goed uit. We hebben een leuk, enthousiast team en een prachtige winkel die klaar is voor de toekomst. Ik kijk er erg naar uit om, samen met alle collega’s, onze klanten te verwelkomen in de nieuwe Albert Heijn Jan Linders.”

Veel keuze

De nieuwe winkel biedt het lekkere van Albert Heijn en het beste van Jan Linders. Op het ruim opgezette versplein krijgen klanten keuze uit heel veel groente, fruit, maaltijden en verspakketten. Er komt een groot aanbod voor ontbijt, lunch en borrel. Je vindt er ook de bekende ‘Onze Trots’-producten zoals vlaaien, vloerbroden, vleeswaren, soepen, zuurvlees, salades, koude schotels én een uitgebreid aanbod speciaalbier. De Gall & Gall gemak zit in de hal van de winkel en biedt een gevarieerd assortiment sterke dranken.

Welkom

De supermarkt krijgt een cashrecycler zodat je op het zelfscanplein ook met contant geld kunt betalen. De winkel heeft iedere week honderden Bonusaanbiedingen. Bovendien zijn er altijd Prijsfavorieten. Dat zijn eigenmerkproducten van topkwaliteit die altijd laag geprijsd zijn. Voor extra voordeel is er de Albert Heijn-app met onder andere persoonlijke aanbiedingen in de Bonus Box en dubbele koop- en spaarzegels. “Uiteraard staan wij klaar om klanten hierover uitleg te geven en hen de weg te wijzen in de nieuwe winkel. Wij hopen iedereen te zien bij de opening op 3 juli!”, aldus de supermarktmanager.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen