Frontaal komt naar Waalwijk voor bierfestival op 8 juni

29 mei , 9:00 Nieuws
naamloos
WAALWIJK - Volgende week zaterdag, op 8 juni, organiseert Beer Dudes een klein bierfestival in Waalwijk met Frontaal Brewing Co uit Breda. Tussen 14.00 en 20.00 uur ben je van harte welkom om (zonder entree) te komen genieten van twaalf bieren van de tap, gezelligheid en een lekker muziekje op de achtergrond. Je vindt het festival op de hoek van de Tolstraat en de Van Assendelftsstraat, vlak bij het ziekenhuis in Besoyen.

A Taste Of Frontaal @ Beer Dudes

Dit is de derde keer dat Beer Dudes een festival organiseert op de hoek van de MediPoint. Geen entree, om de drempel zo laag mogelijk te houden. Gewoon een gezellige middag met vrienden en bekenden. En met lekker bier van een van de best gewaardeerde brouwerijen van Nederland. Een drankje, een hapje en een muziekje. Neem plaats aan een lange tafel of blijf lekker staan in het zonnetje.

Frontaal Brewing Co

Frontaal, uit Breda, is een van de best gewaardeerde brouwerijen in Nederland. Beer Dudes werkt nauw samen met de brouwerij, die verschillende prijswinnende bieren maakt. De twaalf bieren op het festivalmenu zijn uiteenlopend in stijl en smaak. Van blond tot stout en van IPA tot smoothie sour. Frontaal, uit 2015, is een hard groeiend bedrijf dat craft beer bekend heeft gemaakt bij een veel groter publiek.

Beer Dudes

Beer Dudes is de bierwinkel van Waalwijk. Een webshop, maar ook een stenen winkel in Waalwijk (Beer Dudes Offline). Je gaat naar Beer Dudes voor iets lekkers voor jezelf of een ander. Bier dat je niet vindt bij anderen. Maar ook voor advies over de proeverij die je wilt houden of de ideale bieren bij je bbq of het diner dat je gaat maken. Food pairing dus. Volg Beer Dudes vooral ook op Instagram ( @BeerDudesNL
) om op de hoogte te blijven van alle activiteiten.

8 juni

Zaterdag 8 juni, 14.00 – 20.00 uur met vrije in- en uitloop. 12 bieren op de tap en een loempiawagen om te zorgen dat je geen honger krijgt. Geen entree en je bepaalt zelf wat je proeft. Ga zeker even kijken. Wil je meer informatie? Stuur een bericht via Insta , app naar 0631790235 of e-mail naar [email protected]