Danssenioren van Twist Again terug naar de tijd van Flower Power

Foto: KCW

WAALWIJK – Op zaterdag 25 mei brengt een grote groep danssenioren van Kunstencentrum Waalwijk de voorstelling Flower Power in Theater De Leest. Een voorstelling met wellicht niet meer zo’n kwieke dansers maar vol kleur, leven en prachtige muziek.

De deelnemers aan de Kunstencentrum-cursus Twist Again een ode aan de prachtige tijd waarin liefde, vrede en hoop op een betere toekomst de leidraad waren voor veel jonge mensen. Een show vol prachtige muziek uit de tijd. Het verlangen naar die tijd van weleer, was het uitgangspunt voor het maken van deze bijzondere dansvoorstelling. Het thema is uitgediept, vertaald in muziek , teksten en dans.

Gedurende het afgelopen jaar werd er onder leiding van diverse dansdocenten keihard gerepeteerd op nu een prachtige voorstelling te kunnen brengen. Onderdeel van de voorstelling is de uitvoering – met dans en zang – van het onsterfelijke lied Imagine van John Lennon. Hier zal ook een koor zijn bijdrage aan leveren.

Naast de show op het podium zullen op een groot scherm bijzondere beelden worden vertoond die bijdragen aan de Flower Power ervaring.

Twist Again is zeker niet de enige ‘beweeg’cursus voor 55-plussers bij Kunstencentrum Waalwijk. Al jaren zijn er cursussen linedance en werelddans en sinds afgelopen jaar is er ook beweegtraining waar zelfs deelnemers in een rolstoel aan kunnen deelnemen. Zeer geschikt ook voor mensen met parkinson, dementie, MS of andere chronische ziektes met fysieke en psychische uitdagingen.

Kaarten voor de voorstelling zijn voor slecht €9,- te koop op www.deleest.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen