Straattheater dit jaar twee dagen in Waalwijk

Foto: Welkom in Waalwijk

WAALWIJK – Op zaterdag 25 en zondag 26 mei vult het Straattheater het centrum van Waalwijk. De bijzondere mix van muziektheater, kindertheater, circus, acrobatiek, beelden theater, magie, levende standbeelden, muzikale workshops en pleinvoorstellingen zorgt voor twee dagen vol magie en bewondering.

Deze editie van het Straattheater zal op twee dagen plaatsvinden in plaats van een dag. ‘We willen graag iedereen de mogelijkheid geven om naar deze bijzondere dag te komen en dus vullen we ook de zondag met speciale acts.’ Aldus de organisatie van het Straattheater. De acts zijn uiteenlopend van circus en acrobatiek tot magie en goocheltrucs. ‘We hebben een groot aanbod om het centrum van Waalwijk te vullen en de bezoekers te verrassen.’ Laat bijvoorbeeld je creativiteit zien bij het Paintball Atelier en maak de mooiste creaties of laat je betoveren in het kleinste theater tijdens een privé voorstelling met De Vliegende Koffer.

Tijdens de twee dagen Straattheater zijn de winkels geopend in Waalwijk, op zondag kan je gratis parkeren. Laat je betoveren en maak er een dagje uit van.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen