Klaar voor een stralende zomer? Doe mee met onze 10 weken zomerchallenge!

Foto: 1op1 diet

[ADVERTORIAL] – Wil jij ook in korte tijd duurzaam afvallen, zodat je helemaal beach proof bent voor de zomer? Dan is de 10 weken challenge van Het 1 op 1 Dieet waar je naar op zoek bent! In ongeveer 10 weken tijd werk je aan een gezond gewicht én een gezonde leefstijl, zodat jij deze zomer weer lekker in je vel zit en dit leert vast te houden.

Waarom onze 10 weken challenge werkt? Je krijgt:

  • Persoonlijke begeleiding door ervaren coaches
  • Een flexibel Stappenplan, aangepast aan jouw behoeften
  • Makkelijke weekmenu’s die je precies vertellen wat je allemaal wél mag eten
  • Een persoonlijke map vol informatie, tips en motivatie om jou zo succesvol mogelijk in jouw afvalproces te begeleiden

Het 1 op 1 Dieet is meer dan alleen een dieet. Het draait niet alleen om gewichtsverlies, maar om een compleet nieuw hoofdstuk in jouw leven. Sta je op het punt om voorgoed afscheid te nemen van deze versie van jezelf? En wil je weer lekker in je vel zitten? Bij Het 1 op 1 Dieet hoef je dit niet alleen te doen. Met behulp van ons flexibele Stappenplan, waarbij we gezonde voeding combineren met maaltijdvervangers, helpen we je graag met het behalen van jouw persoonlijke doel.

Jaarlijks helpen wij samen met onze collega’s zo’n 30.000 mensen hun persoonlijke doel te bereiken én te behouden. Al ruim 1,2 miljoen mannen en vrouwen gingen je voor. Wat je doel ook is, je kunt op ieder moment starten en werken aan een nieuwe jij. Nu is het jouw beurt!

Ben je woonachtig in de Langstraat (omgeving Waalwijk, Drunen, Vlijmen, Heusden, Nieuwkuijk, Sprang-Capelle of zelfs Veen, Wijk en Aalburg? Dan woon je dicht bij onze praktijk. Woon je verder weg? Geen nood! Wij bieden ook online coaching aan. Begeleiding waar het jou uitkomt door simpel in te loggen via jouw laptop of smartphone.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak ga je naar www.1op1dieetwaalwijk.nl, Elzenweg 33D, Waalwijk. Telefoon 06 17 455 846

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen