Expositie Fotoclub Waalwijk

Foto:

WAALWIJK – In ontmoetingscentrum De Haven, waar de club twee keer per maand samenkomt voor fotobespreking en foto gerelateerde workshops, hangen in het weekend van 13 en 14 april diverse werken van Fotoclub Waalwijk. De leden hebben uit hun verzameling de mooiste foto gekozen, die is afgedrukt op diverse materialen en in verschillende formaten, zowel in kleur als zwartwit.

Meer te zien

De club toont ook een ‘rode draad’-serie. Deze serie begint met één foto, die wordt doorgegeven aan de volgende fotograaf. Het is bedoeling dat de foto’s op elkaar aansluiten en dat de fotograaf ook een passende tekst aanlevert. De ontstane reeks levert een verrassend resultaat op en wordt in houten kubussen tentoongesteld in de zaal boven. Tevens worden in de bovenzaal verschillende audiovisuele presentaties getoond, zoals de serie ‘Pont’ van Hans Vermaas. Verschillende werkgroepen van de club – macro, abstract en de natuurgroep – presenteren een aantal mooie foto’s presenteren.

Iedereen welkom

De leden van Fotoclub Waalwijk zijn blij dat ze hun werk kunnen vertonen en nodigen iedereen uit om op zaterdag 13 april tussen 11.00 en 17.00 uur en zondag 14 april tussen 11:00 en 16:00 uur de tentoonstelling te komen bezoeken.

Het adres is ontmoetingscentrum De Haven, Leefdaelhof 11, Waalwijk. Kijk voor meer info op onze website; www.fotoclubwaalwijk.nl. De entree is gratis. Loop eens binnen en maak kennis met de enthousiaste leden van Fotoclub Waalwijk en hun werk.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen