Lions Waalwijk schenkt € 15.662,- aan Stichting Samen RKC en Jeugdfonds Sport & Cultuur

WAALWIJK – Op zaterdagavond 30 maart werden honderd kinderen van basisscholen uit Waalwijk, vergezeld door hun begeleiders, uitgenodigd door Lionsclub Waalwijk om de voetbalwedstrijd RKC – Heerenveen bij te wonen. Het doel van dit uitstapje was om de jonge bezoekers een plezierige avond te bezorgen en hen te laten genieten van de sfeer van een sportevenement. De kinderen hebben enorm genoten van de wedstrijd en de inhoud van hun goodie-bags!

Tijdens de avond was er een speciaal moment op het speelveld van het stadion, waar Lionsclub Waalwijk twee cheques overhandigde. Het totale bedrag van €15.662,- werd gelijkelijk verdeeld over Samen RKC en het Jeugdfonds Sport en Cultuur. Deze twee organisaties bevorderen sporten onder Waalwijkse kinderen door verschillende activiteiten voor de jeugd te organiseren en, indien nodig, een deel van de contributie te betalen. Lionsclub Waalwijk steunt deze initiatieven van harte.

Aan het eind van 2023 organiseerde Lionsclub Waalwijk een speculaascake-verkoop en een sfeervolle wijnproeverij. Dankzij deze wervingsacties en aanvullende steun van Lions Quest, is een indrukwekkend bedrag van €15.662,- ingezameld. Deze opbrengst is met groot enthousiasme gedoneerd aan twee waardevolle goede doelen.

Lionsclub Waalwijk wil alle bedrijven en personen bedanken die hebben bijgedragen aan de speculaascake-verkoop en wijnproeverij. Dankzij hun donaties is het mogelijk om goede doelen zoals Samen RKC en het Jeugdfonds financieel te ondersteunen.

Voor meer informatie kun je terecht op www.waalwijk.lions.nl of www.facebook.com/lionswaalwijk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen