Gert-Jan Westerhof geeft orgelconcert in Sint-Jan op 13 april

Foto: Stichting "Vrienden van Sint Jan de Doper"

WAALWIJK – Op zaterdag 13 april om 15:45 uur vindt weer een fraai orgelconcert plaats in de Waalwijkse Sint-Jan, deze keer uitgevoerd door Gert-Jan Westerhof uit Sint-Michielsgestel. Er wordt een variëteit aan werken ten gehore gebracht. Iedereen is van harte welkom bij dit concert georganiseerd door de Vrienden van Sint Jan de Doper. De toegang is gratis, na afloop wordt om een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Organist Gert-Jan Westerhof

Gert-Jan Westerhof (1984) is geboren en getogen in Zeist en hij kreeg zijn eerste orgellessen van zijn vader. Achtereenvolgens volgde hij lessen bij Ludo Vugs te Zeist, daarna bij Willem Harold Boog en Marco den Toom. Gert-Jan was organist in Doorn, Driebergen, Zeist en Groenekan. Na zijn verhuizing naar Noord-Brabant werd Gert-Jan aangesteld als organist in Hedel en Sint-Michielsgestel.
Dat ook de “binnenkant” van het orgel Gert-Jan zijn warme interesse heeft moge blijken uit het feit dat hij korte tijd werkzaam is geweest als stemmer/intonateur bij Hendriksen en Reitsma orgelbouw.

Iedereen welkom

Dit orgelconcert op 13 april zal erg gevarieerd zijn. Er worden werken uitgevoerd van Bach en Dubois, maar ook een improvisatie van de hand van de organist zelf. Iedereen is van harte welkom, de entree is zoals altijd gratis. Het orgelconcert van ruim een half uur start om 15:45 uur. Na afloop wordt gevraagd om een vrije gift ter dekking van de kosten van deze activiteit. U bent van harte welkom.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen